Open dag Henri Willig

Over het evenement

Datum: 
06 okt 2017
Locatie: 
Katwoude

Lely Center Delta nodigt u met veel genoegen uit voor de open dag bij Melkveehouderij Henri Willig. Melkveehouderij Henri Willig maakt uit reguliere en biologische koe-, geiten- en schapenmelk een uitgebreid assortiment kazen. Met de komst van de nieuwe stal, wil Henri Willig u graag nader kennis laten maken met alle mogelijkheden die zijn boerderij te bieden heeft.

Henri Willig produceert al meer dan 40 jaar ambachtelijke kazen in eigen kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen. In 1974 nam hij het boerenbedrijf van zijn vader over, samen met zijn vrouw Riet. Henri speelde al snel met de gedachte om zelf kaas te maken. Hij volgde een cursus kaasmaken en raakte daar zo bedreven in, dat hij besloot op zijn eigen boerderij kazen te produceren. Zijn passie bleef niet onopgemerkt. Wat begon als nieuwe uitdaging voor Henri Willig’s boerenbedrijf groeide uit tot een florerende kaasmakerij en een toeristische attractie.

Met de nieuwe stal en een ‘experience’-ruimte om de toerist wegwijs te maken binnen de hedendaagse melkveehouderij en kaasmakerij, is Henri Willig klaar voor de toekomst. Een toekomst die hij graag met u wilt delen. Graag nodigen wij u uit om dit alles te komen bezichtigen tijdens de open dag.

Gelieve niet in bedrijfskleding te komen.

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.