Marktkraam en hoevewinkel bij melkveebedrijf Van de Vyver


Zuivelproducten, fijne vleeswaren en vers vlees bij Beveren Broecke
woensdag, 21 september, 2016

Naast hun melkveebedrijf kozen Tom Van de Vyver en Elke Dierickx om ook zelf aan de vermarkting van hun product te werken. Allerhande producten waaronder een zuivelassortiment met enkele eigengemaakte producten, vers vlees en fijne vleeswaren kregen een plek in het aangeboden assortiment van de eigen marktkraam en de plaatselijke hoevewinkel 'Beveren Broecke'.

Om ook vlees te gaan verkopen, volgde Elke gedurende drie jaar een opleiding tot slager in avondschool. Momenteel bezoekt ze elke week vijf markten in de omgeving van de stad Antwerpen. Hoe dat in zijn werk gaat, vertelt Elke Dierickx in deze video.

Een reportage van het melkveebedrijf is te vinden in het volgende nummer van Veeteelt dat vanaf donderdag verschijnt.  ​


0 reacties

Zuivelproducten, fijne vleeswaren en vers vlees bij Beveren Broecke
woensdag, 21 september, 2016

Naast hun melkveebedrijf kozen Tom Van de Vyver en Elke Dierickx om ook zelf aan de vermarkting van hun product te werken. Allerhande producten waaronder een zuivelassortiment met enkele eigengemaakte producten, vers vlees en fijne vleeswaren kregen een plek in het aangeboden assortiment van de eigen marktkraam en de plaatselijke hoevewinkel 'Beveren Broecke'.

Om ook vlees te gaan verkopen, volgde Elke gedurende drie jaar een opleiding tot slager in avondschool. Momenteel bezoekt ze elke week vijf markten in de omgeving van de stad Antwerpen. Hoe dat in zijn werk gaat, vertelt Elke Dierickx in deze video.

Een reportage van het melkveebedrijf is te vinden in het volgende nummer van Veeteelt dat vanaf donderdag verschijnt.  ​

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.