Fotoreportage over bereiden van NRM-rantsoen


Het NRM-rantsoen komt in midibalen terecht (foto: Agrifirm)
maandag, 12 juni, 2017

De voorbereidingen voor de NRM zijn in volle gang. Voerleverancier Agrifirm bracht het maken van het rantsoen voor de NRM-deelneemsters stap voor stap in beeld.

Agrifirm-adviseur Henk van der Steege en NRM-deelnemer en melkveehouder Jan de Groot stelden het rantsoen voor de keuringtoppers samen. Het rantsoen met snijmais, gedroogd gras, luzerne en een aangepaste brok is ook bij deze laatste gemengd. Het voer is meteen in midibalen geperst en zo geleverd.

De beelden zijn te zien via deze link.

 


0 reacties

Het NRM-rantsoen komt in midibalen terecht (foto: Agrifirm)
maandag, 12 juni, 2017

De voorbereidingen voor de NRM zijn in volle gang. Voerleverancier Agrifirm bracht het maken van het rantsoen voor de NRM-deelneemsters stap voor stap in beeld.

Agrifirm-adviseur Henk van der Steege en NRM-deelnemer en melkveehouder Jan de Groot stelden het rantsoen voor de keuringtoppers samen. Het rantsoen met snijmais, gedroogd gras, luzerne en een aangepaste brok is ook bij deze laatste gemengd. Het voer is meteen in midibalen geperst en zo geleverd.

De beelden zijn te zien via deze link.

 

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.