Fotoserie: kaasmaker Willig melkt na ruim 25 jaar weer koeien


In 2015 is een nieuwe stal met potstal voor 120 jerseykoeien gebouwd
donderdag, 14 december, 2017

Het unieke zuivelbedrijf met jerseys van familie Willig maakt kaas voor de toeristische sector. Jaarlijks bezoeken duizenden gasten vanuit de hele wereld het bedrijf in Katwoude.

Het afschaffen van de melkquotering was voor Henri Willig aanleiding om na ruim 25 jaar weer te gaan melken. In 2015 is een nieuwe stal voor 120 koeien gebouwd. ‘Ik wil mijn gasten niet alleen kaas verkopen, ik wil ze ook een verhaal vertellen’, motiveert Henri Willig de keuze om te investeren in een melkveetak. 

Reportage en fotoserie

Veeteelt maakte voor het decembernummer een reportage van het bedrijf. Op de fotopagina zijn de extra foto's te bekijken.


0 reacties

In 2015 is een nieuwe stal met potstal voor 120 jerseykoeien gebouwd
donderdag, 14 december, 2017

Het unieke zuivelbedrijf met jerseys van familie Willig maakt kaas voor de toeristische sector. Jaarlijks bezoeken duizenden gasten vanuit de hele wereld het bedrijf in Katwoude.

Het afschaffen van de melkquotering was voor Henri Willig aanleiding om na ruim 25 jaar weer te gaan melken. In 2015 is een nieuwe stal voor 120 koeien gebouwd. ‘Ik wil mijn gasten niet alleen kaas verkopen, ik wil ze ook een verhaal vertellen’, motiveert Henri Willig de keuze om te investeren in een melkveetak. 

Reportage en fotoserie

Veeteelt maakte voor het decembernummer een reportage van het bedrijf. Op de fotopagina zijn de extra foto's te bekijken.

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.