Veelgestelde vragen Veeteelt-app

U kunt de Veeteelt-app downloaden op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store.

U kunt inloggen met uw abonneenummer om alle edities van Veeteelt gratis te downloaden. Het abonneenummer vindt u op de adresdrager van Veeteelt. Hieronder ziet u een voorbeeld van de adresdrager. Omcirkeld staan de gegevens die voor u van toepassing zijn.

Uw abonneenummer

Weet u uw abonneenummer niet? Dan kunt u contact opnemen met de CRV Klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar. Vanuit Nederland belt u naar telefoonnummer 088 0024440 of via email: klantenservice.nl@crv4all.com, vanuit België belt u naar telefoonnummer 078 154444 of via email: klantenservice.be@crv4all.com

 

Als u eenmaal ingelogd bent, heeft u altijd toegang tot het meest recente nummer. U kunt ook oudere nummers downloaden.

Ja, u kunt hiervoor ‘meldingen’ inschakelen. Hiervoor gaat u naar instellingen en kies voor ‘pushberichten ontvangen’.

Oude Veeteelt-nummers worden automatisch bewaard in de app. Zodra u de nieuwe editie heeft gedownload, ziet u de cover bij ‘Mijn uitgaven’ staan. Hier ziet u ook de covers van de door u gedownloade nummers.

U kunt oude nummers verwijderen door naar ‘Mijn uitgaven’ te gaan en met uw vinger op het desbetreffende nummer te staan. Houd uw vinger op de cover gedrukt, totdat u de keuze ‘verwijderen’ krijgt. Kies voor verwijderen en het nummer zal verdwijnen.

Het  kan voorkomen dat de app niet meer werkt na een software-update. De meest eenvoudige manier is om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

 

 

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de CRV klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar. Vanuit Nederland belt u naar telefoonnummer 088 0024440 of via email: klantenservice.nl@crv4all.com, vanuit België belt u naar telefoonnummer 078 154444 of via email: klantenservice.be@crv4all.com