Open dag Roke’s Erf

Over het evenement

Datum: 
01 jun 2019
Locatie: 
Arriën/Ommen

Op 1 juni 2019 vindt de open dag van Roke’s Erf plaats. De open dag is ter gelegenheid van:

  • Ligboxenstal nieuw gebouwd in 2016. Voor ruim 150 stuks vee. Met diepstrooiselboxen en een klein deel koematrassen. Een voergang aan de buitenkant en in het midden van de stal. Stalgordijnen aan drie zijden. De stal is gebouwd over onze oude stal van 1980.
  • Melkstal gebouwd in 2018. Quik E melkstal. uitvoering 2 x 10 met mogelijke uitbreiding tot 2 x 15. De melkstal is geplaatst op dezelfde plek als voorheen.
  • Silo-tank melk, in 2018 geplaatst. Serap tank 14.000 liter.
  • Geboorte ‘Stip de koe’. Om nieuw elan tegeven aan bestaande activiteiten op  Roke’s Erf. Men kan nu op pad met ‘Stip de koe’, voor een heerlijke boerenbelevenis.

Onze dag wordt opgefleurd met diverse activiteiten! Kijk daarvoor op onze site. Graag tot ziens op zaterdag 1 juni 2019.

Locatie

Roke’s Erf Dwarsweg 1
7735 KS Arriën/Ommen

Contactgegevens

0 reacties

REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.