Mis niets van het EK met de liveblog van Veeteelt


Ook tijdens het EK in Colmar in 2016 hield Veeteelt een liveblog bij
donderdag, 11 april, 2019

De Veeteeltredactie houdt tijdens het Europees kampioenschap in Libramont op 12 en 13 april een liveblog bij. Tijdens de showdagen zal er op de homepage van Veeteelt een nieuwsbericht staan waar de link naar de liveblog is te vinden. De liveblog ververst automatisch iedere minuut.

In de liveblog brengt de Veeteeltredactie kort en bondig verslag uit van wat er in en om de ring gebeurt. Met natuurlijk bijzondere aandacht voor de verrichtingen van de Nederlandse en Vlaamse koeien. Een impressie van de emoties zal niet ontbreken.

Vrijdag om 15.00 uur roodbont

De liveblog is ideaal voor de thuisblijvers om toch maar niets te missen van het EK. De roodbontkeuring begint op vrijdag om 15.00 uur en de zwartbontkeuring op zaterdag vanaf 12.00 uur.


0 reacties

Ook tijdens het EK in Colmar in 2016 hield Veeteelt een liveblog bij
donderdag, 11 april, 2019

De Veeteeltredactie houdt tijdens het Europees kampioenschap in Libramont op 12 en 13 april een liveblog bij. Tijdens de showdagen zal er op de homepage van Veeteelt een nieuwsbericht staan waar de link naar de liveblog is te vinden. De liveblog ververst automatisch iedere minuut.

In de liveblog brengt de Veeteeltredactie kort en bondig verslag uit van wat er in en om de ring gebeurt. Met natuurlijk bijzondere aandacht voor de verrichtingen van de Nederlandse en Vlaamse koeien. Een impressie van de emoties zal niet ontbreken.

Vrijdag om 15.00 uur roodbont

De liveblog is ideaal voor de thuisblijvers om toch maar niets te missen van het EK. De roodbontkeuring begint op vrijdag om 15.00 uur en de zwartbontkeuring op zaterdag vanaf 12.00 uur.

0 reacties



REAGEER

Veeteelt stelt het erg op prijs dat je wilt reageren op een bericht. Vul hieronder je volledige naam (voor- en achternaam) en je emailadres in. Je reactie wordt dan meteen geplaatst. Wil je niet elke keer je naam en emailadres invullen? Dan kun je je eenmalig registreren. Zo ontstaat een omgeving waarin iedereen op een respectvolle manier kan reageren in plaats van anoniem afreageren.
You must have Javascript enabled to use this form.